Algemeen

Bankjes en invalide-parkeerplaatsen Kijkduin komen terug

De bankjes en parkeerplekken voor invalide personen in Kijkduin keren gewoon weer terug. Door de bouwwerkzaamheden in Kijkduin zijn deze momenteel niet beschikbaar.

Het is de bedoeling dat deze week de resterende parkeerplaats wordt ingericht voorzien van nieuwe bebording, zodat voor iedereen duidelijk wordt waar te parkeren. Mede door het weer was het eerder niet mogelijk. Om de voorlopige nieuwe situatie zo goed mogelijk aan te laten sluiten op het huidige gebruik zijn er maandag nog enkele kleine wijzigingen doorgevoerd.

Bankjes Ook op het verdwijnen van de witte bankjes in Kijkduin is verontwaardigd gereageerd. “Ik ben 87 jaar”, vertelt een fervent bezoekster van Kijkduin, “Om goed te blijven moet ik in beweging blijven. Ik trek er dan ook graag en vaak op uit om vervolgens lekker uit te rusten en te genieten van de het uitzicht. Ik was dan ook zeer teleurgesteld dat de bankjes weggehaald waren.”

Navraag leerde dat het de bedoeling is dat een aantal van deze bankjes nog deze maand terugkomt bij de nieuwe entree van het winkelgebied. Er wordt nog met de gemeente gesproken over andere opties zodat mensen toch kunnen zitten.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA