Algemeen

Autohaag Zeeuw Service en Occasioncenter

Op de foto staan de contactpersonen bij Service en Occasioncenter Autohaag Zeeuw op de Kerketuinenweg 26 in Den Haag. Van links naar rechts zijn dat Pascal, die reeds vele jaren in dienst is als servicemanager, Ridwan, die als verkoopadviseur werkt en Carl, die weer terug is in het “Haagsche”. Zij verwelkomen u graag en geven u een rondleiding in hun mooie bedrijf!

Ons servicecenter is van alle gemakken voorzien zoals uitlijnen, airco afvullen en reinigen (ook voor de nieuwe airco installaties), winterwielen de- en montage, opslag, onderhoud, APK, schadereparatie, poetsen et cetera. Kortom, een volledig servicecenter waar de klant zich gauw behaaglijk voelt. Het occasioncenter heeft altijd 60 auto’s op voorraad, waar altijd garantie op zit. Wij leveren de auto’s met een unieke 14 dagen omruilgarantie en u krijgt 5 jaar lang gratis APK bij aanschaf van een occasion bij ons. U bent er van verzekerd dat u een occasion koopt van dealerkwaliteit, die reeds een technokeuring heeft gehad.

Verdere kenmerken van Autohaag Zeeuw zijn betrokkenheid, onderscheidend, vakmanschap, ambitie en interesse. Dat maakt van Autohaag Zeeuw een inspirerend bedrijf, waar de klanten graag terugkomen. Tevens onderscheiden Autohaag Zeeuw zich in het kader van “Maakt je blij!”, met een hoog klanttevredenheidspercentage.

Contact
DDe openingstijden van Service en Occasioncenter Autohaag Zeeuw op de Kerketuinenweg 26 in Den Haag zijn op maandag t/m vrijdag van 08:30-17:30 en zaterdag van 09:00-17:00 uur (verkoop) en op maandag t/m vrijdag van 08:00-17:30 uur (receptie en werkplaats). Tel. 070-3889999. Zie ook de advertentie hieronder.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Wat merkt u van de werkzaamheden aan de Kijkduin-Houtrust route?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA