112/MISDAAD

Meerdere aanhoudingen na inbraken Loosduinen

Agenten hielden afgelopen weekend meerdere verdachten aan bij diverse inbraken in het stadsdeel. Op vrijdag 10 augustus was het raak in de Duke Ellingtonstraat in Houtwijk. Agenten kregen rond 22.15 uur de melding dat er zou worden ingebroken in een woning.


Er bleek daadwerkelijk gepoogd in te breken bij een woning. Aldaar werd braakschade in het raamkozijn aangetroffen. Twee personen konden als verdachten van de inbraak worden aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Den Haag van 43 en 45 jaar oud. In de buurt van de inbraak werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De twee zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Heeft u hiervan iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met de recherche van Politie Loosduinen via 0900-8844 of stuur hen een privébericht.
Op hun facebookpagina waarschuwt politie Loosduinen de inwoners voor eventuele woninginbraken. Het wordt namelijk weer eerder donker en dus gaat het licht weer aan ’s-avonds en dus is er goed te zien wie er wel of niet thuis zijn. Het korps vraagt u hierop te letten en zorg er ook voor dat uw ramen en deuren gesloten zijn, ook al bent u maar even weg.

Thorbeckelaan
Zondag 12 augustus werd er rond 03.00 uur melding bij de politie gemaakt van een inbraak in een bedrijfspand aan de Thorbeckelaan. Een getuige zag een man met spullen weglopen bij het pand. Deze persoon vertrouwde de situatie niet en belde direct 112. Op basis van het signalement kon op de Dedemsvaartweg een 36-jarige Hagenaar in zijn auto worden aangehouden. In het voertuig van de man werd inbrekerswerktuig aangetroffen. Ook hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.DE KRANT VAN DEZE WEEK

POLL

Hoe denkt u over de opknapbeurt van Kijkduin?

Stemmen Bekijk resultaten

AGENDA