January 24, 2021

Libanon accepteert Probia’s Concentric om te voldoen aan de vraag naar diagnostische diensten te midden van de toenemende kankerbelasting

Hangelo, Nederland & Philadelphia – (Commerciële draad) – –Proscia®, Een toonaangevende leverancier van digitale en computationele pathologische oplossingen, kondigde vandaag de inzet aan van ‘s werelds eerste laboratoriumpathologie Oostenrijk (Libanon) om 100% digitale pathologische diagnose te stellen Concentrische site. Door over te schakelen op Concentric, aangezien het totale aantal kankers wereldwijd blijft toenemen, krijgt Libanon extra flexibiliteit om zijn conventionele digitale pathologische functies te meten. Dit omvat het installeren van software-infrastructuur om later computertoepassingen te implementeren om kunstmatige intelligentie te verbeteren om de diagnostische kwaliteit en prestaties verder te verbeteren.

Laboratoria schakelen steeds meer over op digitale pathologie om de handmatige en subjectieve aard van de huidige op microscopen gebaseerde onderhoudsnormen te overwinnen, en meer recentelijk om de functies van COVID-19 in het gezicht te houden. Als onderdeel van deze digitale transformatie implementeren ze een complex ecosysteem van hardware- en softwareoplossingen om de ultieme en ultieme pathologische workflow aan te pakken. LeBron, een van de eerste gebruikers van digitale pathologie in de medische praktijk, heeft de behoefte ingezien aan een veilig platform van ondernemingsklasse waarop de beste reproducties kunnen worden uitgevoerd om zich te concentreren op zijn routinematige pathologische functies en tegemoet te komen aan zijn huidige en toekomstige behoeften. Het heeft Procia’s CE-IVD-gecertificeerde Concentric DX-site geselecteerd om te dienen als basis voor het uitbreiden van zijn praktijk met de vrijheid om de beste componenten van een geïntegreerd digitaal pathologie-ecosysteem te selecteren.

“Concentric in Procia zal meegroeien met ons laboratorium door ons in staat te stellen snel innovatieve oplossingen te gebruiken om te voldoen aan de steeds groeiende behoeften van ons team”, aldus LeBron-directeur Ricold Hamon. “We hebben veel beeldvormingssites van bedrijven beoordeeld en kozen voor Concentric omdat het volledige flexibiliteit en oneindige reikwijdte biedt met zijn echt open benadering”, zegt Peter van der Worm, een vooraanstaand patholoog voor het evalueren van nieuwe technologieën in Libanon.

Concentric, een geïntegreerd beeld- en gegevensbeheerplatform, wordt gebruikt door vooraanstaande referentielaboratoria en zorgorganisaties om op intuïtieve wijze volledige dia-afbeeldingen binnen een organisatie te bekijken, beheren en analyseren. De software werkt met toonaangevende scanners, laboratoriuminformatiesystemen (LIS) en beeldanalysetoepassingen en biedt naadloze integratie met Philips, Leica, 3DHISTECH en Hamamatsu. De site is ontworpen om AI-toepassingen in staat te stellen zinvolle kwaliteits-, prestatie- en productiviteitswinsten te leveren.

“We zijn verheugd dat we in Procia een zeer snelle en innovatieve partner hebben gevonden”, zegt Alexei Bidoshvili, medisch patholoog in Libanon. “Door middel van Concentric zullen we onze praktijk vervangen door digitale pathologie terwijl we ons toekomstige curriculum in computationele pathologie opnoemen om meer waarde voor onze gegevens te creëren.”

Concentric, ontworpen om AI-toepassingen uit te voeren, voorziet de telefoon van de software-infrastructuur om de toekomstige belofte van pathologische berekening te realiseren. In de eerste fase van zijn reis zal Lasbon de site gebruiken om de effectiviteit van Prosia’s AI-toepassingen te bevestigen en om medisch en economisch bewijs te ontwikkelen van hun vermogen om de gewenste doelstellingen te bereiken. Lasbon zal samenwerken met Prosia bij de ontwikkeling van computationele toepassingen door niet-herkende datasets te creëren die in trainingsmethoden kunnen worden gebruikt. Deze toepassingen, samen met andere oplossingen van derden, kunnen in Concentric worden gebruikt om de breedte van informatie die de toepassing vindt, uit te breiden.

“AI heeft de grootste belofte bij het veranderen van de kwaliteit van de zorg”, zegt Arun Anand, Managing Vice President, Global Development, Prosia. “We kijken ernaar uit om nu samen te werken met Labon, het toonaangevende laboratorium op het gebied van digitaal, om zijn activiteiten te verbeteren en zijn patiënten nauwkeurige, tijdige resultaten te bieden op het gebied van computationele en pathologische.”

Over Libanon

Libanon Laboratorium Pathologie verwijst naar Oost-Nederland en is gevestigd in Henkelo, Nederland. Libanon voert pathologisch onderzoek uit voor ziekenhuizen en openbare praktijken in de regio Twente en Acerhock-Oost. Via speciale afdelingen histologie, cytologie en moleculaire pathologie genereert het laboratorium elk jaar ongeveer 90.000 PA-rapporten. Als grootste pathologisch laboratorium van Nederland zet het zich in om uit te blinken in snelheid en kwaliteit ten behoeve van elke patiënt. De ontwikkeling van digitale pathologie zal hier zeker aan bijdragen. Voor meer informatie bezoek www.labpon.nl.

Over Procia

Prozia is een softwarebedrijf dat de manier verandert waarop de wereld omgaat met de pathologie van veranderend kankeronderzoek en -diagnose. Via het Concentric Digital Pathology-platform van het bedrijf en een pijplijn van AI-gestuurde applicaties, ontwikkelen laboratoria nieuwe soorten gegevens om ontdekkingen te versnellen en de resultaten voor patiënten te verbeteren. Het team van technologen, wetenschappers en pathologen van Prozia brengt een nieuwe benadering van een verouderde industrie die de wereld helpt gelijke tred te houden met de groeiende vraag naar pathologische diensten en de belofte van een nauwkeurige diagnose waar te maken. Voor meer informatie bezoek proscia.com.

READ  De Global Congress Tourism Market Analysis benadrukt de impact van Govt-19 (2020-2025)