oktober 5, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koninklijke Familie LIVE: Koning en Koningin brengen kerstkaart uit met schattige foto van hondje Mambo | Koninklijk | Nieuws

Het Amerikaanse publiek raakt verveeld door het ‘verhaal’ van prins Harry en Meghan Markle over hun vertrek uit de koninklijke familie en de daaropvolgende gevolgen.

In hun Netflix-serie met zes afleveringen die eerder deze maand werd uitgebracht, doen de Sussexen een aantal dramatische onthullingen en verklaringen die de breuk in hun relatie met de koninklijke familie alleen maar versterken.

Dit is zeker niet de eerste keer dat Harry en Meghan in vernietigende bewoordingen spreken over hun tijd als koppel binnen de instelling, maar een koninklijke expert zegt dat het Amerikaanse publiek de interesse verliest in wat de Sussexen te zeggen hebben.

Sandro Monetti, een journalist die in de VS werkt, vertelt aan Express.co.uk dat, ondanks de kritiek van Harry en Meghan, velen in de VS de koninklijke familie nog steeds hoog in het vaandel hebben staan.

Hij zei: “Ik denk dat de dagen allang voorbij zijn dat iemand de koninklijke familie beschouwt als een toonbeeld van deugd, dat is zeker. Deze vuile blik achter de paleisdeuren heeft dat imago nog meer aangetast, maar het zal niet breken.” het.

“Er is nog steeds, ondanks hoeveel woordbommen Harry en Meghan over de oceaan gooien, veel genegenheid voor het instituut in de VS en dat voel ik.

“Veel expats die hier wonen voelen het ook. Eén realityshow kan dat niet verpesten.”

READ  Nederlands opvangcentrum herbergt 'getraumatiseerde' Oekraïense leeuwen, tijgers - Expat Guide to the Netherlands