juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kijk hoe de Nederlandse supporters live het veld op marcheren voor de halve finale van Euro 2024 tegen Engeland

Kijk hoe de Nederlandse supporters live het veld op marcheren voor de halve finale van Euro 2024 tegen Engeland

Steun oprecht
Vrije pers

Onze missie is het bieden van onbevooroordeelde, op feiten gebaseerde berichtgeving die verantwoording aflegt en de waarheid blootlegt.

Of het nu $ 5 of $ 50 is, elke bijdrage telt.

Steun ons alstublieft om tijdschrift zonder agenda te bezorgen.

Kijk live hoe Nederlandse supporters BVB Stadion Dortmund binnen marcheren voorafgaand aan de halve finale van het EK 2024 tegen Engeland op woensdagavond (10 juli).

Gareth Southgate zegt dat de Engelse spelers klaar zijn om geschiedenis te schrijven, ondanks externe ruis, de hoge verwachtingen en de angst om niet nog een grote halve finale te bereiken.

Nadat ze op niet overtuigende wijze bovenaan hun groep stonden, hadden de nummer twee van Euro 2020 een briljante treffer van Jude Bellingham nodig om hun blozen tegen Slowakije te redden voordat ze Zwitserland na strafschoppen versloegen.

Engeland bereidt zich nu voor op hun derde halve finale in vier grote toernooien, met Nederland tussen hen en een tweede opeenvolgende Euro-finale.

Ronald Koeman is de manager die de Engelse harten hoopt te breken, en Nederland staat bij de laatste vier nadat hij Turkije en Roemenië versloeg in hun voorgaande twee knock-outwedstrijden.

De winnaar neemt het op tegen Spanje in de finale van Euro 2024, nadat de ploeg van Luis de la Fuente Frankrijk versloeg in de andere halve finale van gisteravond.

READ  De Nederlandse overheid investeert €60 miljoen in cellulaire landbouw