January 24, 2021

Irak verbiedt Groot-Brittannië, Zuid-Afrika, Australië, Denemarken, Nederland, België, Iran en Japan vanwege stijgende COVID-19-gevallen

Bagdad, De Iraakse autoriteiten hebben een aantal verboden, waaronder een reisverbod voor acht landen, genomen omdat het nieuwe coronavirus zich heeft verspreid, waardoor het totale aantal besmettingen landelijk op 586.503 komt.

Een verklaring van de Iraakse premier Recep Tayyip Erdogan zei dinsdag dat het kabinet onder leiding van al-Qadimi een bijeenkomst had belegd om te bespreken hoe het Iraakse volk kan worden beschermd tegen het nieuwe coronavirus. Het heeft zich onlangs naar veel landen verspreid en wordt gekenmerkt door de snelle verspreiding van de infectie, meldde persbureau Xinhua.

Onder de nieuwe maatregelen besloot de raad om reizen te verbieden Brittannië, Zuid-Afrika, Australië, Denemarken, Nederland, Belgie, Iran, Japan, En elk ander land aanbevolen door het Iraakse ministerie van Volksgezondheid, aldus de verklaring.

De gemeente verbood buitenlandse reizigers om binnen te komen IrakHet rapport voegde eraan toe dat alle Iraakse burgers 14 dagen geïsoleerd moeten worden totdat ze worden onderworpen aan PCR-tests om te bewijzen dat ze niet besmet zijn met het virus.

De raad besloot alle grensovergangen op de grond te sluiten, behalve in noodgevallen, zonder verdere details over de sluitingsperiode te geven. Bovendien heeft de raad besloten winkelcentra, restaurants en andere openbare voorzieningen vanaf 24 december twee weken te sluiten, aldus het rapport.

Bovendien zorgden deze resultaten ervoor dat werknemers en burgers geen masker binnenkwamen bij de overheid.

Adverteren


Ondertussen werden er 1.158 nieuwe gemeld door het ministerie van Volksgezondheid Govit-19 De gevallen brengen het totale aantal besmettingen landelijk op 586.503.

Het ministerie zei dat er 15 nieuwe sterfgevallen en 1.707 herstelde gevallen in het land waren, waardoor het dodental van het virus op 12.725 komt en het totale herstel op 524.344, wat meer is dan 89% van de totale epidemieën.

READ  Het laatste nieuws over de reis: de eerste dag van de Brexit brengt nieuwe reisregels voor het VK

In totaal zijn er 4.221.416 tests uitgevoerd in het hele land sinds de uitbraak in februari, met 38.950 tests die gedurende de dag werden uitgevoerd, aldus het rapport.

Zie ook:
Topaandelen om naar uit te kijken – Infosys, Wipro, Jubilant Foodworks, Bajaj Auto, Majesco en anderen
Het is slechts een van de 17 Indiase bedrijven van de 500 bedrijven die het Du Bond-experiment hebben gepromoot
Wipro biedt 10% terugkoop van aandelen aan en tekent een deal van $ 700 miljoen met Metro AG – IT Services haalt vandaag aandelen op