oktober 5, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het zomermenu van Dutch Bros heeft zojuist een onverwacht nieuw drankje gekregen

Van Dutch Bros is bekend dat het zijn tenen in de zoetere kant van koffie dompelt met soortgelijke drankjes Koekjesdeeg Koud gebrouwen. Maar het bedrijf heeft zich doorgaans gehouden aan meer fruitige smaken, zoals: Perzik, voor zijn Rebel Energy-drank-line-up. Tot nu. Volgens het persbericht, Blended Orangesicle Rebel van Dutch Bros is samengesteld uit “sinaasappel- en vanillearoma’s” en een “Soft Top”. De ongekende snoepachtige drank lijkt geïnspireerd te zijn door een andere zomerfavoriet die smelt in de mond – de met sinaasappel en vanille doordrenkte creamsicle (per Goede humor).

Toen Nederlandse bro’s het deden Instagram om de release van de Blended Orangesicle Rebel aan te kondigen, bevatte de post een zin die de strijdkreet van het drankje leek te zijn: “De zomer is nog niet voorbij.” Fans leken blij te zijn met de wens van Dutch Bro om het beste uit het seizoen te halen en laten nu al extatische recensies achter van de nieuwe en verrassende energiedrank in het commentaargedeelte. Een gebruiker plaatste: “HET ZIJN ZO GOOOOOODDD.” Een ander schreef: “Ik heb dit gisteren voor het eerst geprobeerd !! het was zooo goed, en het is het zeker waard.”

De Blended Orangesicle Rebel is, zoals opgemerkt in het persbericht, niet seizoensgebonden en zal de rest van het jaar beschikbaar zijn. Maar als je van plan bent om de op ijs geïnspireerde lekkernij van Dutch Bro uit te proberen om de zomer te vieren, probeer dan ook je geluk te beproeven bij het vinden van Ben & Jerry’s tijdelijke Cherry Crumble-zomerijssmaak.

READ  Romeins kasteel aan Nederlandse kust ondersteunt mogelijk Britse invasie - Heritage Daily