January 24, 2021

‘Het verlaten van Liverpool was mijn grootste spijt’ – landgenoot Babel waarschuwt transgender

De voormalige Red Winger heeft zijn eigen ervaringen op Anfield getrokken, terwijl hij de speculaties over de toekomst van zijn teamgenoot weegt.

De Nederlandse collega Ryan Babel heeft een verhuiswaarschuwing afgegeven aan Georgino Vijnoldam, die heeft toegegeven dat het verlaten van Liverpool de grootste spijt van zijn leven is.

Vijnaltham is sterk in verband gebracht met een verhuizing bij Anfield sinds hij aan de laatste zes maanden van zijn huidige contract begon.

De 30-jarige is vrij om te onderhandelen met potentiële advocaten op de wintermarkt en heeft geen verlengingsaanbod ontvangen van de Reds, waarbij Barcelona momenteel wordt beschouwd als zijn volgende bestemming.

Vijnaltham speelde een belangrijke rol bij het helpen van Liverpool naar de top onder de Jurgen Globe en scoorde 20 goals in 209 wedstrijden in alle competities. Met 22 trips in de eerste helft van het seizoen 2020-21, helpt de Nederlandse international de Reds om zich opnieuw te kwalificeren voor de knock-outfase van de Champions League en de eerste plaats in de Premier League te behalen.

Babel, die toegaf dat het gras niet groen voor hem was na zijn vertrek uit Liverpool in 2011, adviseerde zijn landgenoten vanuit zijn eigen ervaringen bij Merseyside.

De 34-jarige zei Glas Gevraagd naar de huidige situatie van Vijnaltoom: “Ik heb bijna vier jaar in Liverpool doorgebracht onder Rafa Benitez en Kenny Dollisch. Toen ik vertrok om te gaan spelen in Duitsland, waar DSG Hoffenheim een ​​grote kracht was geworden, was dat de grootste spijt van mijn carrière.

“De enige reden dat ik wegging, was omdat Nederland meer tijd nodig had om mijn plaats in het team te behouden, maar je realiseerde je pas hoe dominant de speelstijl bij Liverpool was toen je voor een ander team en een andere competitie speelde.

READ  FIFA / Coca-Cola World Rankings - Nieuws - Doe mee met de Malta Party, US tops

“Ik ben in Ajax echt opgegroeid met aanvallend voetbal. Op de academie leer je zo spelen. Toen ik naar Liverpool ging was dat zo. Aanvallend voetbal spelen zit in het DNA van de club.

De voormalige vleugelspeler van Reds herinnert zich zijn tijd op Anfield: “Ik genoot van elke minuut dat ik bij Liverpool was. Gelukkig was Dirk Quidd bij Liverpool. Hij was een enorme steun voor mij. Als speler van Liverpool trek je altijd de aandacht. De club is enorm.

“Het hoogtepunt van mijn tijd was het winnende doelpunt tegen Manchester United op Anfield.”

Vijnaltham zal opnieuw deelnemen aan de Globe-line-up wanneer Liverpool maandagavond in St Mary’s Southampton treft.