January 19, 2021

Gezocht: Engeland Bison Rangers, geen eerdere ervaring verwacht | Dieren in het wild

Kun jij een beest aan dat zo zwaar is als een kleine auto, die hoge hekken kan blokkeren vanaf het begin van het staan, en een stille bulldozer voor de biodiversiteit?

Als u zich niet laat intimideren door de gewichtige wilde landzoogdieren in Europa, kunt u de eerste bizonwachter van Groot-Brittannië worden.

Twee mannen proberen een kleine kudde wilde Europese gnoes te managen (Bizon-bonus) Geïntroduceerd in Plain Woods nabij Canterbury om dieren in het wild terug te winnen voor dieren in het wild.

Kent Wildlife Foundation En dit Wildwood Trust Ik hoop dat de barbaar, die zeer nauw verwant is aan de oude graslandgnoes die ooit door Groot-Brittannië zwierven, de dennenplantages in het oeroude bos positief zal verstoren ten behoeve van andere wezens.

Plain Woods, Kent, een nationaal natuurreservaat. Foto: Ray Lewis / B.A.

Men dacht dat er tot ongeveer 6000 jaar geleden graslandbarbarij heerste in Engeland. Ze werden met uitsterven bedreigd en beïnvloed door veranderingen in hun leefgebied.

In het bos zorgde dood hout voor het wrijven tegen barbaarse bomen, het eten van schors, het creëren van ruimte en licht in het bos en het helpen van duizenden ongewervelde dieren. Ze vormen ook stukken kale grond door in stof te baden, die een leefgebied vormen voor insecten en hagedissen.

Plain Woods is een van de laatste forten Heath Fritillary ButterflyDie overleefde alleen omdat delen van de boom regelmatig door mensen werden onderhouden, waardoor de voedselplant voor insecten een plek kreeg om te gedijen.

De bizon stierf in 1927 in Europa uit en zij waren de enigen 54 gered van volledige vernietiging door te zijn Van zoogdieren die in dierentuinen worden gehouden. In 1954 keerden de eerste dieren terug om vrij te leven in het Piazovia-bos in Polen. Białowieża heeft nu meer dan 1.000 wildebeesten en de soort is opnieuw geïntroduceerd in andere Europese landen als onderdeel van herstel- en wederopbouwprojecten.

Bison, Zeeland, Nederland in het natuurreservaat Slickon van de Heen
Bison, Zeeland, Nederland in het natuurreservaat Slickon van de Heen. Foto: Amanda Fagan / Kent Wildlife Foundation / B.A.

Een kudde van vier Europese gnoes zal worden geïntroduceerd op een omheinde campus van 200 hectare (500 acre), het eerste geval van dieren die naar het VK worden gebracht om natuurreservaten te veranderen.

Als onderdeel van het $ 1.125.000 gefinancierde Wilder Plain-project dat is ingezameld door de spelers van de People’s Postal Code Lottery, zijn twee mensen nodig om de barbaren zo wild mogelijk te houden, zodat ze natuurlijke gedragspatronen kunnen aannemen, met de grootste positieve impact op het milieu.

Stan Smith, Wilder Landscapes Manager voor de Kent Wildlife Foundation, zei: “Dit is echt een unieke rol voor Engeland. Dit is een kans om de vrij rondlopende kudde van Europa’s grootste levende landzoogdieren te beheren en een volledig nieuwe capaciteitslimiet te creëren, die zal helpen bij het succes van deze en toekomstige bosbouwprojecten.

“Dit is de eerste stap in de transformatie van de Europese barbarij in een instrument voor het herstel van ecosystemen in het VK. [people] Om deze dieren te leren kennen zoals iedereen. “

Ranger-posities vereisen geen significante ervaring met bizons, maar de projectorganisatoren zeiden dat kandidaten omgevingskennis, begrip van dierlijk gedrag en interesse om anderen over organismen te vertellen, nodig zullen hebben. Wilderness komt in het voorjaar van 2022.

Bison Rangers is verantwoordelijk voor vergunningen, gezondheidscontroles, beveiliging, onderhoud van hekken en poorten, en het plannen en controleren van hoe bezoekers omgaan met dieren in het wild. Bij het trainen voor dit personage wordt tijd besteed aan het sparen in veel Nederlandse natuurreservaten, wat het begrip van vrij dierbeheer zal vergroten.

Mark Hubban, hoofd van de Life Collection van de Wildwood Foundation, zei dat het “het werk van je leven” was voor twee individuen die geïnteresseerd zijn in natuurbehoud en natuur.

“Europese barbaarsheid is een fascinerende, belangrijke soort in het VK, en we kijken uit naar de positieve impact die ze zullen hebben wanneer ze in de Plain Woods leven”, zei hij.

READ  "We zijn beneden waar we willen zijn", zegt Fucci over het aantal Govt-vaccins dat wordt toegediend.