juli 22, 2024

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Exclusief: Liverpool heeft de Nederlandse international gescout, maar er is geen ontmoeting gepland vanwege de berichten

Exclusief: Liverpool heeft de Nederlandse international gescout, maar er is geen ontmoeting gepland vanwege de berichten

Liverpool heeft PSV-aanvaller Cody Gakpo gescout, maar ondanks berichten is er geen ontmoeting gepland.

Gakpo verkeert tijdens het WK in sensationele vorm voor zijn land, waarbij ongetwijfeld steeds meer clubs een kijkje nemen in de Nederlandse aanvaller.

Een recent rapport van Voetbal Internationaal heeft beweerd dat Liverpool van plan is om gesprekken te voeren met de vertegenwoordigers van Gakpo, en transferjournalist Fabrizio Romano heeft zijn zegje gedaan over de geruchten.

Cody Gakpo in actie voor Nederland.

“Liverpool heeft hun scouts naar wedstrijden van PSV gestuurd om Gakpo in de gaten te houden, hetzelfde deden ze bijvoorbeeld met Kudus; het is een normaal soort interesse, maar er is vanaf vandaag nog steeds geen ontmoeting gepland tussen agenten en Liverpool. Zeker, met dit soort superprestaties groeit de interesse – en Man United blijft in de race. zei Romano, exclusief aansprekend Betrapt op buitenspel via zijn Substack-kolom.

Met de transferperiode van januari, slechts een paar dagen na het einde van het WK, zullen spelers spelen in de wetenschap dat ze hun kansen op een grote stap kunnen vergroten. Gakpo staat stevig in de etalage en na hem te hebben zien optreden op het grote podium, is het geen verrassing dat er meerdere clubs in de race zijn om hem te contracteren.

Wachten tot na een WK om te proberen een speler te contracteren is altijd riskant. Zoals we hebben gezien met Gakpo en Mohammed Kudus, zal een indrukwekkend toernooi de wereld over hen laten praten en het zal hun prijskaartje alleen maar verhogen.

READ  Nederland versnelt corona-boostercampagne, verkort wachttijd tot drie maanden