January 19, 2021

Equit kondigt nieuwe betalingspartnerschappen aan, waarmee de recordgroei in Europa wordt versneld

San Diego, 17 december 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – Eigen vermogen, Een toonaangevend wereldwijd e-commercebedrijf voor software-service-service (SASS), zei dat nieuwe handtekeningen in de hele EU in de eerste helft van het jaar met 143 procent zijn gestegen, terwijl het regionale transactievolume met 150 procent op jaarbasis toenam. Equit kondigde ook partnerschappen aan met grote Europese betalingsproviders, waaronder: Jirobe, OK, Ideaal, SEPA, Clarna, En PayPal Plus. Equit heeft de afgelopen maanden een enorme groei doorgemaakt in de regio, met een vergelijkbare groei in Noord-Amerika, waardoor zijn positie als typeleider is versterkt.

Europese kleine bedrijven helpen te ontsnappen aan wereldwijde epidemieën
Inclusief kleine bedrijven 99 procent Alle bedrijven in Europa en de regio zijn goed voor meer dan 50 procent van het bbp. Equit heeft consequent het leven van kleine bedrijven gewonnen door honderdduizenden kleine bedrijven wereldwijd een betrouwbaar en gratis e-commerceplatform te bieden. Sinds het uitbreken van de epidemie heeft Equit duizenden Europese bedrijven geholpen hun winkelknooppunten en activiteiten te digitaliseren, aangezien winkelsluitingen en landelijke stakingen een impact hebben gehad op de regio.

Volgens GebouwdmetEquit is een tool voor competitieve analyse en business intelligence die technische analyse, e-commercegegevens en toepassingsanalyses voor internet biedt. Equit is een van de drie belangrijkste e-commerceoplossingen voor een derde van Europa, inclusief Duitsland, Italië en Frankrijk. In de eerste helft van het jaar kreeg Equity meer dan 200 procent van nieuwe gebruikers op deze markten.

“Epidemie heeft onze missie om de toegang tot commerciële technologietools te democratiseren zinvoller en belangrijker gemaakt”, aldus Ruslan Basilev, CEO van Equit. “Het vermogen om kleine bedrijven over de hele wereld te helpen snel online te gaan, heeft hen in staat gesteld toegang te krijgen tot belangrijke markten, toegang te krijgen tot een verscheidenheid aan betalingsoplossingen en ons de mogelijkheid te bieden en te voldoen aan de behoeften van nieuwe online bedrijven.”

READ  De Britse bevolking 'is mogelijk gekrompen tot 1,3 miljoen' tijdens epidemieën

De ontwikkeling van het regionale partnerecosysteem ondersteunt de toegenomen vraag naar e-commerce
Equity werkt samen met bureaus, site-ontwikkelaars, hosts en point-of-sale en point-of-sale providers om end-to-end-handelsmogelijkheden voor kleine bedrijven te ontwikkelen. Equity-partners in heel Europa zijn het afgelopen jaar meer dan verdubbeld, omdat bedrijven die hoogwaardige technologie voor online verkoop, marketing, betalingen en verzending leveren, strategische partnerschappen zijn aangegaan om de groeiende vraag naar e-commerce voor kleine bedrijven beter te ondersteunen.

Om handelaren in heel Europa beter te ondersteunen, werkt het samen met toonaangevende aanbieders van beveiligde betalingen in de aandelenregio om zijn leiderschap op de markt verder te versterken. Nieuwe regionale Europese betalingsproviders zijn beschikbaar voor handelaren DashHet technologiebedrijf dat de economische infrastructuur voor internet bouwt, bestaat al een hele tijd Samenwerking Met eigen vermogen. De nieuwe allianties zijn onder meer:

  • Jirobe Biedt betalings- en verificatieoplossingen voor verkopers. Met meer dan 15.000 contractuele relaties met Duitse banken zal Zirobe Bank meer dan 85 procent van de markt bereiken. Toegankelijk door meer dan 40 miljoen shoppers en 16 procent van alle online transacties in Duitsland.
  • OK Biedt betalingsdiensten via bankoverschrijvingen aan meer dan 30.000 handelaars in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italië, Spanje, België en Nederland.
  • Ideaal Powers is een uitstekende online betaaloplossing die bankoverschrijvingen in Nederland promoot. Ideal beheert momenteel bijna 55 procent van de online transacties in het hele land en verwerkte alleen al in 2019 655 miljoen transacties.
  • SEPA Stelt een geïntegreerd EU-systeem in dat zowel grensoverschrijdende girale betalingen in euro als internationale betalingen mogelijk maakt. SEBA wordt gebruikt in 36 Europese landen en is erg populair in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland.
  • Clarna Biedt afbetalingen en is de nummer 1 marktleider in de EU, Australië en de VS – het helpt retailers met flexibele betalingsoplossingen die de verkoop verhogen door de koopkracht van de consument te vergroten.
  • PayPal Plus Ondersteunt handelaren bij het rechtstreeks op hun websites accepteren van lokale betaalmethoden van voorkeur, zonder dat kopers PayPal-login hoeven te gebruiken. Handelaren hebben toegang tot alle betalingstypen binnen één integratie.
READ  De Global Congress Tourism Market Analysis benadrukt de impact van Govt-19 (2020-2025)

“Globaal zijn mag niet ten koste gaan van lokaal zijn”, zegt Sophie Sogellariadis, productmanager bij Stripe. “Bedrijven die lokale betaalmethoden accepteren, zien steeds meer toegang tot en veranderingen in de wereldwijde markten. Stripe Partnerships met Equit stelt bedrijven in staat om vanaf de eerste dag wereldwijd te opereren, in lijn met de lokale voorkeuren van klanten over de hele wereld.”

Over eigen vermogen
Equit is een wereldwijd Sass e-commerceplatform opgericht in 2009. Equit biedt online verkoopoplossingen voor kleine bedrijven in meer dan 175 landen en in 54 talen. Equit is gebouwd om bedrijven te helpen snel en gemakkelijk een nieuwe online winkel te bouwen of winkelmogelijkheden aan een bestaande website toe te voegen. De site biedt verkopers uitgebreide e-commercetools, waaronder toegang tot belangrijke markten, waaronder Amazon en Google, toegang tot een verscheidenheid aan verkoopoplossingen en de mogelijkheid om te adverteren en verkopen op Instagram en sociale mediakanalen. Facebook. Equit biedt een gratis e-commercewebsite van één pagina voor elke gebruiker en kan worden geïntegreerd met elke site-ontwikkelaar, waaronder WordPress, Vix, Squarespace en meer. Voor meer informatie bezoek: https://www.ecwid.com

Contact:
Startup Squad voor Equity E-Commerce
[email protected]