december 2, 2022

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Greenhouse Delta verwelkomt Viscon Group als nieuwe partner

Wereldwijd neemt de vraag naar gezond, vers, duurzaam en lokaal geteeld voedsel dramatisch toe. Door de krachten te bundelen met verschillende partners biedt Dutch Greenhouse Delta (DGD) een Fork2Farm-oplossing die een substantiële bijdrage kan leveren aan voedselzekerheid en voedselveiligheid. DGD probeert altijd zijn horizon te verbreden en zijn uitgebreide kennis van de innovatieve Nederlandse tuinbouwsector, die wereldwijd vertegenwoordigd is, met anderen te delen. De sector loopt voorop als het gaat om duurzaamheid en technologie en biedt een oplossing voor de wereldwijd groeiende vraag naar gezond, betaalbaar en veilig voedsel.

Maak kennis met Viscon Group
Dutch Greenhouse Delta verwelkomt daarom met trots Viscon Group als nieuwe partner. Viscon Group biedt innovatieve oplossingen voor de tuinbouw- en AGF-markt, gezien de gehele keten. Van het veredelen tot het verpakken van geproduceerde producten, Viscon Group is gepassioneerd door het ontdekken van de oneindige mogelijkheden die technologie kan bieden als het gaat om deze processen. Hun manier om technologie in te zetten om innovatieve oplossingen te creëren, hun durf om te experimenteren en hun grenzeloze creativiteit sluit naadloos aan bij de visie van Dutch Greenhouse Delta. “Viscon Group is als zeer innovatief bedrijf een geweldige aanvulling om bij te dragen aan het realiseren van onze ambitie.” DGD-directeur Michiel van Ginkel stelt.

De oplossingen van Viscon Group bieden een hogere snelheid en kwaliteit van de verwerking van tuinbouwproducten en groenten en fruit, waardoor er minder dure arbeidskrachten nodig zijn. Door totaaloplossingen te bouwen, stelt Viscon de wereld in staat om gezond en vers voedsel, bloemen en planten te produceren, distribueren en ervan te genieten door productieprocessen op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier in te richten. Ook zij geloven in de kracht van samenwerken om continue innovatie te optimaliseren. Door vragen te stellen. Door te leren. Door nieuwe bedrijven te ontwikkelen in opkomende markten.

READ  Matthew Richardson verbijstert Harrie Lavreysen opnieuw, Nederlandse ster brult terug om de leiding te behouden in de UCI Track Champions League

Samen de Nederlandse tuinbouw wereldwijd vermarkten
Robbert Jan in ’t Veld, Global Sales Manager bij Viscon Group, licht hun beslissing toe om partner van DGD te worden: “Het is ons doel om landbouwprocessen duurzamer winstgevend, schaalbaar en gemakkelijk te maken door gebruik te maken van technologie en kennis. Ketensamenwerking zie ik als de sleutel om de ontwikkeling van nieuwe technologieën in deze wereld te versnellen. Door het volledige tuinbouw-ecosysteem van Fork2Farm aan te bieden, maakt Dutch Greenhouse Delta de Nederlandse tuinbouw economisch rendabel voor meerdere landen in de wereld. Nu voedselveiligheid en de lokale productie van vers en gezond voedsel steeds belangrijker worden, is het van groot belang dat de Nederlandse tuinbouwsector, als wereldleider op het gebied van duurzame voedselproductie, samenwerkt om de Nederlandse glastuinbouw als cluster wereldwijd te vermarkten.’ ‘

Voor meer informatie:
Hollandse Kasdelta
[email protected]
www.dutchgreenhousedelta.com