juni 9, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Fork’s Green en Danley spelen in 88e editie van Shrine Bowl

De eerste Shrine Bowl van de Carolinas in drie jaar zal een paar vooraanstaande Dutch Fork-bijdragers bevatten.

Running back Jarvis Green en veiligheid Landon Danley waren de enige Chronicle Country-spelers die werden geselecteerd voor het South Carolina-team. De 88e editie van de game staat gepland voor december. 17 in het Vikingstadion in Spartanburg.

Green heeft de afgelopen drie staatskampioenschappen een grote boost gegeven tijdens de Silver Foxes, waaronder twee als onderdeel van de historische ‘Five-Peat’-run van het team. Ondanks het missen van twee wedstrijden dit seizoen vanwege een blessure, heeft de All-State-uitblinker in twee sporten gehaast voor 717 yards en 15 touchdowns in vijf wedstrijden.

Green maakte zijn terugkeer in oktober. 7 tegen White Knoll en rende voor 150 yards en drie touchdowns in de 52-0 overwinning. Het was Dutch Fork’s 42z.d Opeenvolgende overwinningen in het reguliere seizoen tegen Palmetto State-teams, 29e rechte wegwinst en de 18e shutout-overwinning sinds 2016.

Danley heeft een impact gemaakt aan beide kanten van het voetbal. Hij heeft 19 tackles en twee onderscheppingen geteld in zeven wedstrijden en is de op één na grootste rusher van het team met 267 yards en drie touchdowns.

Danley heeft ook gedraaid als quarterback tijdens de afwezigheid van starter Aliam Appler.

Wade Hampton-hoofdcoach Jerry Brown, die de 2013 Class 2A Division II-titel won in Batesburg-Leesville en Northside Christian leidde in zijn inaugurele seizoen, wordt de hoofdcoach van de Sandlappers. Dit is de eerste Shrine Bowl-wedstrijd sinds 2019 nadat COVID-19 resulteerde in de annulering van de volgende twee geplande wedstrijden.

READ  Nederlandse MotoGP: Quartaro: Je hebt snelheid en consistentie nodig, dit jaar zijn we allebei | MotoGP

De volledige lijst is beschikbaar op shrinebowlofthecarolinas.com/2022-south-carolina-speler-roster.