January 19, 2021

Dr. Jill Biden zegt dat de Op-Ed-aanval verrassend is, maar de president niet zal herverkiezen | Jill Biden

Dr. Jill Biden, hoofd van een controversieel commentaar in de Wall Street Journal, zei dat het een van haar grootste prestaties was.

“Dat was een verrassing,” zei hij Zei CBS Late Show-presentator Stephen Colbert zat donderdag naast haar man, Joe Biden. “Het was echt de toon … Hij noemde me ‘Kito’. Een van de dingen waar ik zo trots op ben, is mijn doctoraat. Ik bedoel, daar heb ik heel hard voor gewerkt.”

Hij schreef voor het tijdschrift en werd aanbevolen door Joseph Epstein, een voormalig universitair hoofddocent aan de Northwestern University Hij promoveerde in het onderwijs Ze is geboren aan de Universiteit van Delaware en heeft geen recht op het gebruik van een gerenommeerde “dokter” omdat ze niet medisch gekwalificeerd is. Hij schrijft dat het gebruik van “Doctor” aanvoelt als “frauduleus, niet als een tactiele grap”.

Het artikel stuitte op wijdverbreide verontwaardiging en seksuele intimidatie, maar ook op de flagrante hypocrisie van veel assistenten. Rechtse aanvallen. De hoofdredacteur van het tijdschrift steunde de column en noemde de critici “overdreven”.

Het proefschrift van Dr. Biden ging over het vasthouden van studenten aan community colleges. Ze heeft ook twee masterdiploma’s. Ze heeft gezegd dat ze dat zal doen Blijf werken in het onderwijs Ze was de eerste vrouw.

“Ik heb acht jaar les gegeven toen ik een second lady was, nou,” vertelde ze Colbert, verwijzend naar de acht jaar dat haar man de vice-president van Barack Obama was.

“Ik ben zo opgewonden om de first lady te zijn en te doen wat ik deed als de second lady. Military Families and College of Education and Free Community, Cancer Continues [research] Je weet het, Joe en ik hebben allebei gewerkt. En dan ga ik lesgeven. “

READ  Nederland is zeer geschikt voor de Corona-virusstorm: WEF

Ze zei dat haar man aanwezig was toen ze haar proefschrift steunde – “Ik heb haar gepromoveerd op het platform van de Universiteit van Delaware” en bedankte degenen die haar steunden tegen de aanval van Epstein.

‘Kijk naar iedereen die me steunde,’ zei hij. ‘Ik bedoel, ik ben zo dankbaar. Weet je, ik ben zoveel meer over hoe medelevend mensen zijn geweest.’

Colbert koos de president uit om te zeggen: “Wil je uit de zwembadketen komen en de hele maïs op deze mensen krijgen?”

Dit is een verwijzing naar de opmerkingen die hij maakte in de Democratische Partij, herinnerend aan zijn jeugd die een pestkop tegenkwam in een vijver in Delaware.

De verkozen president leek in de verleiding te komen, maar Dr. Biden zei: “Geen antwoord.”

Hij zei: “Ik heb mijn Ierse karakter al heel lang onderdrukt.”

Er werd hem gevraagd of hij bereid was samen te werken met de Republikeinen die hem aanvielen, en vooral met zijn zoon Hunter Biden.

“Als het land er baat bij heeft, ja, dan meen ik het echt”, zei hij. ‘Het viel ons toen gewoon op. Als ik weer op de middelbare school kom, zeg ik niet: ‘Kom hier, weet je, maak een rondje’.

Heeft misschien een wedergeboorte gevoeld – Biden begon zijn presidentsverkiezingen door te zeggen dat hij tegen Donald Trump wilde vechten – en Dr. Biden onderbrak opnieuw.

‘Maar je moet de hoofdweg volgen,’ zei hij.