december 2, 2022

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Donderdagochtend Quarterback: Dutch Fork Players schitteren in Clemson, Tennessee, Charlotte

We onderbreken onze wekelijkse terugblik op de prestaties van de middelbare schoolvoetballers van Chronicle County.

De column van deze week begint in plaats daarvan terug te blikken op een gedenkwaardig weekend voor lokale alumnus op universiteitsniveau.

Geen enkele school sprong er landelijk zo uit als Dutch Fork. Het was echt “Wide Receiver U” als een trio van voormalige Silver Fox wideouts gecombineerd voor acht touchdown-recepties.

Aan de top van de klas stond Tennessee junior Jalin Hyatt. Hyatt speelde voor een nationaal publiek tegen de Universiteit van Alabama en had een dag voor de recordboeken met vijf ontvangende touchdowns van 36, 11, 60, 78 en 13 yards om te eindigen met een carrière-beste 207 yards op zes recepties. Zijn vijf scores zorgden voor een schoolrecord en evenaarde het SEC-teken dat eerder in handen was van voormalig Gaffney, University of South Carolina en NFL wideout Sidney Rice.

Het belangrijkste was dat het spel van Hyatt de Volunteers hielp de Crimson Tide 52-49 te verslaan om ongeslagen te blijven in het seizoen.

“Zo hebben we ons voorbereid. We waren niet voorbereid met de gedachte dat we zouden verliezen. We kwamen hier zelfverzekerd binnen en kwamen hier binnen alsof het een ander spel was, zoals we altijd doen. De spelers hier weten wat ze kunnen verwachten als je naar de SEC komt, vooral Tennessee. Je kent de jongens die je moet verslaan als je die intentieverklaring tekent, en dat hebben we vanavond gedaan.”

Een “thuiskomst” wacht op Hyatt Nov. 19 wanneer Tennessee de Universiteit van South Carolina bezoekt.

In Birmingham, Ala, vroeg de voormalige Silver Foxes wide receiver Elliott Spencer uit Charlotte de aandacht vanwege zijn vangstvaardigheid. Hij had vier recepties, waaronder een SportsCenter-waardige vangst om een ​​touchdown op te zetten, voor 103 yards en twee touchdowns. Ondanks zijn inspanningen verloren de 49ers met 24-10 van UAB.

Een andere voormalige teamgenoot van Dutch Fork verging het slagman in de overwinningskolom. Brede ontvanger Antonio Williams, die eerder deze week werd gepromoveerd om puntretourtaken te leiden met mede-ex-Silver Fox quarterback Will Taylor, had een carrière-beste 76 ontvangen yards op twee vangsten. Zijn 59-yard touchdown-ontvangst in de 34-28 overwinning op de staat Florida was een hoogtepunt in zijn carrière en de langste receptie van de school sinds de ACC-kampioenschapswedstrijd van 2020.

Ook in de Upstate kwam de voormalige Dutch Fork-linebacker Hugh Ryan als beste uit de bus. Hij had een onderschepping van 39 yard in het tweede kwartaal om een ​​touchdown op te zetten in de 47-40 overwinning van de Paladins op Western Carolina.

Andere optredens op universitair niveau door afgestudeerden van Chronicle Country:

RB Kendrell Flowers (Irmo) uit de staat South Carolina – team-high 72 meeslepende werven in overwinning op Lynchburg. De aanvallende aanvalslinie van de Bulldogs heeft Cam Johnson van Dutch Fork en bewaker Nick Taiste van White Knoll aangevallen.

QB Aveon Smith (White Knoll) uit Miami, Ohio – 146 in totaal yards, touchdown pass in verlies voor Bowling Green

Nu terug naar de hoogtepunten die nu plaatsvinden op middelbare scholen in Chronicle Country.

Team van de Week – Batesburg-Leesville

De Panthers maakten een verliesreeks van drie wedstrijden voor hun derde overwinning van het seizoen, waarmee ze het totaal van vorig jaar overtroffen.

Week acht Gridiron Giants

Korey Williams (Batesburg-Leesville) – 175 rushing yards, drie touchdowns

Evan Golden (Brookland-Cayce) – 169 totaal yards, twee touchdowns

Deshawn Washington en Tanner Staton (beiden Brookland-Cayce) – elk twee touchdowns

Jarvis Groen (Nederlandse Vork) – 158 rushing yards, drie touchdowns

Aliam Appler (Dutch Fork) – 127 passerende yards

Dutch Fork verdediging – In totaal 45 yards toegestaan ​​tegen Chapin, tweede shutout op rij

Drake Braddock (Gilbert) – 134 passerende yards, touchdown

Jaden Allen-Hendrix (Gilbert) – 129 rushing yards, drie touchdowns

Brendon Boatwright (Gilbert) – 12 tackles

Riley Staton (Grijze Collegiale) – 225 passing yards, vijf touchdowns

Devin Johnson (Grijze Collegiale) – drie touchdowns (twee ontvangen, één haasten)

BJ Montgomery en Caleb Ford (beiden van Gray Collegiate) – 260 gecombineerde meeslepende werven

Grijze Collegiale Defensie – vier omzetten gedwongen tegen Newberry

Jordan Smith, Landon Browning en Caleb Strese (allemaal van Gilbert) – elk 10 tackles

Jonah Norris (Lexington) – 198 rushing yards, vier touchdowns

Taiden-mijnen (Lexington) – 215 passerende yards, touchdown

Kamadi Maxwell (Lexington) – zes recepties, 124 yards, touchdown

Jarrod Mewborn (Lexington) – 226 totaal yards (vijf retouren, 170 yards)

Landon Sharpe (Witte heuvel) – 379 passing yards, vier touchdowns

Hasan Lee (Witte Knoll) – zes recepties, 137 yards, drie touchdowns

Nate Thomas (White Knoll) – 14 tackles

Demenico Banks (White Knoll) – 11 tackles

Tyler Stoudenmire (White Knoll) – 10 tackles

Collin Woodward (WW King Academy) – 163 totaal yards, twee touchdowns; zeven tackles

Ben Sauls (WW King Academy) – 164 in totaal yards, vijf touchdowns (drie haasten, één ontvangen, één onderscheppingsretour); drie onderscheppingen

Kevin Crapps (WW King Academy) – 100 rushing yards, touchdown

1000-yard club

Jonah Norris van Lexington, Cooper Johns van River Bluff, Naahzeikial Mays van Brookland Cayce, Ben Sauls van WW King Academy en Jaden Allen-Hendrix van Gilbert zijn de huidige leden van deze groep. Fellow Indian Alias ​​​​Graham-Woodberry heeft 68 yards nodig tegen Dreher om lid te worden van de club. Jarvis Green van Dutch Fork heeft dit seizoen 874 meeslepende werven.

Strepen gaan door

De best gerangschikte Dutch Fork breidde zijn in-state reguliere seizoen winning streak uit naar 43 en regio winning streak naar 30. Het gaat naar “The Swamp” oktober. 21 om het op te nemen tegen River Bluff, op zoek naar de 40e straatwedstrijd op rij.

Verdedigend kampioen van klasse 2A Gray Collegiate won zijn 26e opeenvolgende regiowedstrijd en vijfde opeenvolgende regiotitel. Sinds ze in 2016 in aanmerking kwamen om te strijden voor regionale titels, staan ​​de War Eagles op 30-3 in regionaal spel.

Door de cijfers

Dutch Fork boekte sinds 2016 19 shutout-overwinningen. Linebacker Jaylin Hinton heeft een team-high 81 tackles. Gilberts’ Brendan Boatwright heeft 84 tackles, gevolgd door teamgenoot Jordan Smith met 81. Lexington running back Jonah Norris heeft dit seizoen gehaast voor 1.629 yards en 23 touchdowns. Vlak achter hem loopt River Bluff Cooper Johns terug met 1308 rushing yards en 18 touchdowns. Wildcat quarterback Taiden Mines heeft 1.564 yards en 16 touchdowns gegooid. Gray Collegiate quarterback Riley Staton heeft 1.907 yards en 23 touchdowns gegooid. South Aiken brak een verliezende reeks van vier wedstrijden aan de teams van Lexington County met zijn 62-21 overwinning op Airport. De laatste overwinning van de Thoroughbreds tegen een team uit Lexington County was vorig seizoen ook tegen de Eagles. Batesburg-Leesville voegde zich bij Northside Christian en River Bluff als Chronicle Country-teams die hun overwinningstotaal van vorig seizoen overtroffen.

aanhalingstekens

“Eerlijk gezegd wist ik niet dat ik vijf touchdowns zou krijgen. Dat is veel. Het waren de looks, wat ze ons lieten zien. We kwamen naar de zijlijn en bedachten wat er tegen hun verdediging zou werken. Er komt veel bij kijken in termen van het spelplan en hoe we ons voorbereiden. We wisten dat we grote acties konden uitvoeren, wisten dat we in het spel kwamen en wisten dat we dat moesten doen om dit spel te winnen. Ik ben trots op iedereen in deze kleedkamer en we zijn op weg naar de volgende.” – Tennessee wide receiver en Dutch Fork gediplomeerde Jalin Hyatt

READ  Voss won de Nederlandse landstitel veldrijden