January 19, 2021

De overwinning van India op België is de derde beste FIH Pro League 2020-wedstrijd

De acht goals thriller tussen Nederland en België mannen werd geselecteerd als de beste wedstrijd in de FIH Pro League 2020.

Het Indiase herenhockeyteam versloeg op 8 februari de wereldkampioen heren en Europees kampioen België met 2-1 in het Kalinga Stadium in Bhubaneswar, Odisha. FIH Pro League 2020.

In een fan poll Kijk, Hokie In gebruik kreeg de wedstrijd 13,19 procent van de stemmen.

Met 29,14 procent behaalde het 4-4-gelijkspel tussen België en de Nederlandse mannen in november de eerste plaats, terwijl het Nederlands damesteam in Buenos Aires met 3-1 als tweede eindigde tegen Argentinië.

“Als je erop terugkijkt, was het een geweldige wedstrijd. We wonnen met 2-1, maar de manier waarop België speelde was geweldig – ze zijn duidelijk de beste ter wereld”, zei de Indiase aanvoerder. Manpreet Singh | Zei doet denken aan succes.

“Het is een goede wedstrijd wanneer we tegen België spelen, want ze zijn een goed team, ze creëren altijd kansen, ze scoren goede goals, ze hebben goede, ervaren spelers”, voegde Manpreet eraan toe.

India reed op doelen Mandeep Singh En Ramandeep Singh Stop de ongeslagen streak van de Red Lions. De nederlaag is nog steeds het enige verlies van België in de FIH Pro League 2020. Dit is de 50e overwinning van India tegen België.

India debuteerde in het seizoen 2020 in de FIH Pro League. Ze namen niet deel aan de eerste editie van 2019.

De door Manpreet geleide Indianen hebben in hun eerste campagne een goed beeld van zichzelf gegeven door er twee te winnen en twee van hun zes wedstrijden te loten voordat het Kovit-19-seizoen werd verstoord. Door de shootouts te winnen verdienden ze echter bonuspunten in beide gelijkgespeelde wedstrijden.

READ  Global Ant Colony Optimization Algorithm Market 2020 Top Players - Topots (Nederland), Valudico (Oostenrijk), Consensus AI (VS) - Lionloadown

India heeft 17 doelpunten gescoord in 15 van de zes wedstrijden die ze tot nu toe hebben gespeeld en staat momenteel met 10 punten op de vierde plaats in de puntentabel. Het derde geplaatste Australië heeft 14 punten, maar heeft in twee wedstrijden meer gespeeld dan de Indiërs.

België staat bovenaan met 26 punten uit 11 duels.

De Van het Indiase hockeyteam Twee nederlagen dit seizoen zijn nauwe problemen. Ze verloren met 3-2 van België en 4-3 van Australië in Bhubaneswar.

In een andere peiling, Gurjant Singh |De 13e tweede aanval tegen Nederland in de eerste FIH Pro League-wedstrijd van India op 18 januari werd gekozen als het op een na beste doelwit van het toernooi in 2020.

Spits van het Belgische damesteam Amber Palengian De staking tegen Nieuw-Zeeland op 1 februari stond bovenaan de lijst.