april 1, 2023

De Nieuwe Loosduinse Krant

Wij zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ergernis van de Nederlandse leeuw Max Verstappen over de Britse cultuur valt misschien niet in goede aarde bij Lewis Hamilton

Max Verstappen is de posterboy van Red Bull sinds 2015, toen hij debuteerde in de sport met Toro Rosso. Dat gezegd hebbende, stapte hij snel over naar het hoofdteam in Milton-Keynes. Maar nu zou je verwachten dat hij na 7 jaar bij het team grip heeft gekregen op de Britse tradities. Maar dat is niet het geval.

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

De Formule 1-fabriek van Red Bull is gevestigd in Engeland. En Verstappen brengt daar tijdens het seizoen aantoonbaar veel tijd door. Gezien het feit dat Kerstmis voor de deur staat, zou je denken dat de 2x kampioen zou het op de Engelse manier vieren met het hele team, toch?

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

Op een feature voor JOE was Verstappen uitgelegd hoe een echt Brits kerstdiner eruit zou zien. “Het Britse kerstdiner bestaat uit kalkoen, jus, cranberrysaus, spruitjes, varkens in dekens, een kleine worst zoals een chipolata, omwikkeld met spek.”

Met een uitgestreken uitdrukking op zijn gezicht zei Verstappen: “Ik ben blij dat ik het dan niet in Engeland vier.”

Eerder in de video hoorde je hem ook zeggen: “Ik ben eigenlijk geen grote fan van kalkoen.”

Lees verder: Moet Lando Norris Andreas Seidl volgen buiten McLaren Doors?

Britse fans en zelfs Lewis Hamilton kunnen Verstappen zijn woordkeuze echter wel vergeven. Het blijkt dat de Nederlandse leeuw niet bepaald een expert is als het om eten gaat.

Max Verstappen onthult het ENIGE dat hij kan koken

Max Verstappen heeft een ongeëvenaarde vaardigheden als het gaat om Formule 1-races. Dat gezegd hebbende, als het op de keuken aankomt, is Verstappen waarschijnlijk slechter dan de gemiddelde Joe. In een interview met G-Star Raw werd Verstappen gevraagd of hij eigenlijk wel iets kon koken.

Formule 1 F1 – Grand Prix van Abu Dhabi – Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – 20 november 2022 Max Verstappen van Red Bull viert feest op het podium na het winnen van de Grand Prix van Abu Dhabi REUTERS/Aleksandra Szmigiel

Hij gezegdEen ei, ja. Een omelet. Een heel goede.” Maar eerlijk gezegd legde hij de verschillende manieren uit waarop hij het graag maakt. Maar voor de 2x kampioen lijkt het erop dat hij niet geïnteresseerd is in de banaliteit van koken.

“Maar weet je wat? De bereiding duurt een half uur. Je gaat naar de supermarkt, dan haal je het. Je bent binnen vijf minuten klaar met eten en je hoeft niet op te ruimen. Het kan me niet schelen.”

ADVERTENTIE

Artikel gaat verder onder deze advertentie

BEKIJK DIT VERHAAL: Na de recente breuk met ex-vriendin Luisinha neemt Lando Norris zijn nieuwe bae mee voor een ritje

Als Max Verstappen een dinergast was op je kerstfeest, wat zou je dan voorbereiden om de 2x kampioen te verleiden om elk jaar daarna mee te gaan?