January 24, 2021

De CDC-adviescommissie beveelt het Govit-19-vaccin aan voor mensen van 16 jaar en ouder

Een adviesraad van de CDC heeft het gebruik van Pfizers coronavirusvaccin voor Amerikanen van 16 jaar en ouder goedgekeurd, wat een van de laatste fasen is voordat de eerste Govt-19-schoten worden afgevuurd.Een bord op een paal: CDC-dia's die tijdens de bijeenkomst werden gepresenteerd, merkten op dat mensen met ernstige allergische reacties op een vaccin of injectie op dit moment geen injecties mogen krijgen.


© David Goldman, file / ab
De CDC-dia’s die tijdens de bijeenkomst werden gepresenteerd, gaven aan dat mensen met ernstige allergische reacties op een vaccin of injectie op dit moment geen beeldmateriaal mogen ontvangen.

Het onafhankelijke panel stemde unaniem om de beelden aan te bevelen, 11 leden stemden voor en drie trokken zich terug vanwege verhitte conflicten.

CDC-directeur Robert Redfield moet vervolgens de aanbevelingen van de onafhankelijke commissie ondertekenen, ook bekend als de Adviescommissie voor immunisatiepraktijken. De bijeenkomst vond zaterdag plaats Minder dan 24 uur Nadat de FDA Greenlight Pfizer displays voor noodgevallen heeft getoond, wordt in razend tempo een wetenschappelijke doorbraak bereikt.

Wie mag geen beeldmateriaal ontvangen: De CDC-dia’s die tijdens de bijeenkomst werden gepresenteerd, verklaarden dat mensen met ernstige allergische reacties op een vaccin of injectie geen beeldmateriaal mogen ontvangen. Deze keer.

Deze begeleiding komt nadat twee mensen in het VK een slechte reactie op het schot hebben ervaren, Stimuleert de gezondheidsautoriteiten van Groot-Brittannië Advies geven tegen vaccinatie voor mensen met een ernstige voorgeschiedenis van allergische reacties.

Video: The City verwerpt CDC’s korte geïsoleerde richtlijnen voor coronavirus (Fox News)

De stad verwierp de korte isolatierichtlijnen voor het coronavirus van CDC

 • Schermopname van een persoonDie Amerikaanse gezichten zijn verloren gegaan door COVID-19
  Meer dan 297.000 Amerikanen zijn overleden aan het coronavirus. Maar dat is niet alleen een statistiek. Een bijzonder project, “Faces of COVID”, is om een ​​gezicht, naam en hart te geven aan degenen die we hebben verloren. Jason Johnson sprak met Alex Goldstein, die achter het eerbetoon zat, over zijn werk om de doden te eren en te gedenken. “Het was echt opbeurend en klaar om de namen te schreeuwen van de mensen die we elke dag verliezen,” zei Goldstein.

  MSNBC-logoMSNBC

 • Jason Johnson poseert voor een foto met Maxine WatersVertegenwoordiger voor verlichting van het coronavirus Maxine Waters: Sen. McConnell “blokkeert alles volledig”
  Vertegenwoordiger Maxine Waters (D-CA) sloot zich aan bij Jason Johnson om te bespreken waar het Congres staat op het gebied van de Corona-virusbestrijdingswet, omdat miljoenen Amerikanen tegen het einde van de maand hun voordelen zullen verliezen. Vertegenwoordiger Waters gaf commentaar op de 126 Republikeinen die de Texas-rechtszaak steunden die de verkiezingen niet konden verslaan, en de druk rond de regering van Californië op Gavin Newsome om de Senaatszetel van de verkozen vicepresident Kamala Harris te vullen.

  MSNBC-logoMSNBC

 • Alicia Menendez en Julian Castro poseren voor een fotoWoonklif: Massale evacuatie omdat huurders achterblijven te midden van epidemieën, zonder opluchting van de regering
  Alicia Menendez, MSNBC’s “American Voices” presentator, spreekt met FMR. HUD-secretaris Julian Castro, sen. Mitch McConnell zei dat hij “geen verbinding had met het Amerikaanse volk, dus hij voelde geen enkele motivatie” en wilde niet naar de volgende ronde van overheidsopluchting komen omdat miljoenen huurders op 31 december te maken krijgen met tijdelijke uitzettingen.

  MSNBC-logoMSNBC

Overwegingen voor zwangere mensen: Er is discussie over de vraag of zwangere vrouwen die niet meedoen aan klinische onderzoeken, gevaccineerd moeten worden tegen het coronavirus.

Ambtenaren van het Agentschap vertelden verslaggevers zaterdag dat de FDA heeft gezegd dat zwangere vrouwen hun arts moeten raadplegen voordat ze het vaccin krijgen. In de dia’s die op de CDC, ACIP-bijeenkomst werden gepresenteerd, gedetailleerde overwegingen voor het vaccineren van zwangere mensen, d.w.z. het risico om het virus in hun gemeenschap op te lopen, het persoonlijke risico om de Govt-19-ziekte op te lopen en het gebrek aan gegevens over beeldmateriaal tijdens de zwangerschap.

Linda O’Neill Eckert, ACIP-lid dat Amerikaanse verloskundigen en gynaecologen vertegenwoordigt, zei dat de CDC vanmorgen belde met placentapathologen, immunologen en immunologen om te praten over de risico’s voor zwangere of zogende mensen.

De consensus, zei hij, is dat de risico’s laag zijn. Voor zwangere vrouwen wordt het idee dat MRNA door de placenta in de baarmoeder moet gaan, niet als geloofwaardig beschouwd.

Van de Pfizer-testdeelnemers werden 23 zwangerschappen gerapporteerd, en het biotechnologiebedrijf zal die vrouwen en baby’s na de geboorte opvolgen.

Waarom dit belangrijk is: Er worden inspanningen geleverd om de Verenigde Staten te laten vaccineren en een einde te maken aan de epidemie. Naar verwachting komt de eerste export van coronavirusbeelden naar de Verenigde Staten Maandagmorgen.

Nancy Messonier, directeur van het National Center for Immunization and Respiratory Diseases van de CDC, beschreef het vaccin als “de belangrijkste stap”.

Volg de stappen

READ  SABIC gaat een plastic recycling faciliteit bouwen in Nederland