Sneijder immers op de eerste DHSC-training: "Maar hij weet nog niet wat hij wil" | NU

Sneijder immers op de eerste DHSC-training: “Maar hij weet nog niet wat hij wil” | NU

In tegenstelling tot eerdere berichten was Wesley Sneijder maandagavond aanwezig tijdens de eerste training van de Utrechtse Hoofdklasse DHSC. De recordinternational van Oranje trainde niet, maar sloot zich aan bij de technische staf en weet nog niet wat hij wil doen, aldus trainer Gert Kruys.

‘Het is allemaal nog open en hij weet niet precies wat hij wil. Hij brengt ook veel tijd door in het buitenland, omdat hij bijvoorbeeld een restaurant heeft op Ibiza’, vertelde Kruys dinsdag aan NU.nl.

In de nabije toekomst zou Sneijder gaan trainen bij DHSC, de club waar hij nauw bij betrokken is met zijn broers Jeffrey en Rodney. De oud-top middenvelder miste de training van maandag vanwege een verblijf in het buitenland, maar was er nog steeds.

De 36-jarige Sneijder krijgt volgens Kruys alle tijd om te zien wat hij wil gaan doen bij de amateurclub in de wijk Ondiep in Utrecht. Er staat dus geen druk op de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray.

‘De verhalen over training bij mij zijn ook uit de context gehaald. Het is gewoon geweldig dat hij tussendoor loopt en ik benut zijn knowhow gretig. We gaan kijken wanneer hij er wel en niet kan zijn.’

Sneijder overweegt een terugkeer als profvoetballer bij FC Utrecht, al staat dat volledig los van zijn werkzaamheden bij DHSC. Hij beëindigde zijn carrière in augustus 2019.

READ  Coronia-crisis leidt tot winnaars en verliezers bij retailers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *