"Padt heeft de beslissing genomen en laat Groningen weten dat hij Emmen afwijst"

“Padt heeft de beslissing genomen en laat Groningen weten dat hij Emmen afwijst”

Sergio Padt heeft definitief bedankt voor een transfer naar FC Emmen. Bronnen binnen FC Groningen hebben bevestigd dat de doelman donderdag heeft aangegeven af ​​te zien van de mogelijkheid om naar de Oude Meerdijk te verhuizen.

Emmen had Padt kunnen kopen voor een bedrag van ongeveer een miljoen euro, maar na onderhandelingen had die prijs wat lager kunnen uitvallen. Dat schrijft RTV Noord, dat weet dat de keeper van Groningen nu definitief afziet van een overstap naar Drenthe. Er was ook geen officieel bod van Emmen bij Groningen.

Trainer Dick Lukkien en voorzitter Ronald Lubbers van de Drentse eredivisie spraken wel met Padt en hij was geïnteresseerd in het verhaal van Emmen, maar een transitie is nu definitief voorbij. De kans is groot dat Padt nu voor het zevende jaar op rij onder de noorderlingen zal stijgen, tenzij andere clubs de clausule van één miljoen euro willen betalen.

Ook de Dagelijkse krant van het noorden laat ons weten dat Padt volgend seizoen niet te bewonderen is op de Oude Meerdijk. De krant schrijft dat de keeper na verschillende gesprekken met de directie van FC Groningen tot dat besluit is gekomen. Vervolgens liet hij beide clubs weten hoe zijn toekomst eruit zal zien. Als Padt zijn contract uitgeeft en niet verlengt, loopt hij in de zomer van 2021 gratis de deur van de noorderlingen uit.

READ  Winnaars en verliezers Grand Prix van Groot-Brittannië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *