FOX Sports heeft nieuws: ben het nog steeds eens met Ziggo, FOX Sports 1 in standaardpakket

FOX Sports heeft nieuws: ben het nog steeds eens met Ziggo, FOX Sports 1 in standaardpakket

Ziggo-klanten kunnen nog steeds naar FOX Sports kijken, maakte de omroepagent van Eredivisie dinsdagochtend bekend. Beide partijen hebben hun samenwerking tot nu toe uitgebreid.

Het contract tussen FOX Sports en Ziggo eindigde deze zomer. Ziggo wilde aanvankelijk niet extra betalen voor de overdracht van de FOX Sports-beelden: het leek erop dat de VOS-kanalen zouden in augustus zwart worden bij klanten van Ziggo. Inmiddels is er een akkoord bereikt: de Ziggo-klanten kunnen binnenkort Eredivisie-voetbal zien, FOX Sports 1 zal ook tot het einde van het jaar deel uitmaken van het standaard Ziggo-pakket.

De samenwerking tussen beide partijen zal langer duren, zegt directeur Frank Rutten namens FOX Sports weten. “Dat we de komende jaren met Ziggo blijven samenwerken, is geweldig nieuws voor alle voetbalfans. Dit maakt het Nederlandse clubvoetbal breder dan ooit tevoren mogelijk”, klinkt het. “Twaalf jaar lang hebben we zo’n belangrijke bijdrage geleverd aan een Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie om trots op te zijn.”

De Ziggo-klanten zijn getuige van de Eredivisie Comeback-maand op vrijdag 31 juli FOX Sports. De rechthebbende stuurt dan MVV-ADO Den Haag als startschot voor een maand lang oefenwedstrijden met Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

READ  Coronia-crisis leidt tot winnaars en verliezers bij retailers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *