"Er zijn een paar Eredivisie-clubs geïnteresseerd, maar dat is overal"

“Er zijn een paar Eredivisie-clubs geïnteresseerd, maar dat is overal”

Jan Paul van Hecke bevestigt de interesse van AS Monaco, maar de NAC Breda-verdediger weet niet of hij de overstap naar de Monegaskische club zal maken. Trainer Maurice Steijn hoopt hem nog een jaar te kunnen houden.

NAC en Monaco lijken al rond, maar er is nog geen witte rook. “Ik wil er niet inhoudelijk op ingaan. Misschien zie je over een paar weken meer. Of niet, en dan speel ik hier nog wel. Ik ben blij dat ik hier ben”, zegt Van Hecke tegen FOX Sports. “Het is duidelijk dat er interesse is van AS Monaco, maar het is nog niet duidelijk of ik daarheen zal gaan.”

“Er is nog geen officieel aanbod voor NAC, dus hij is er nog steeds”, vult Steijn aan. ‘Eigenlijk ga ik er ook vanuit dat hij minimaal een jaar blijft. Er is veel bij hem gekomen. Hij is nog jong en heeft nog maar tien wedstrijden gespeeld. Je moet je afvragen of hij kan spelen als hij naar een top of Sub topclub gaat. Hier kan hij zich in alle rust ontwikkelen, dat vind ik ook voor hem belangrijk. “

Van Hecke kan volgens verschillende media door Monaco worden verhuurd aan een club uit de Eredivisie. FC Utrecht wordt genoemd. “Er wordt veel geschreven. Er zijn een paar Eredivisie-clubs geïnteresseerd, maar dat is overal. Ik moet nog zien of het Monaco zal zijn. We zullen het in de nabije toekomst zien.”

READ  Coronia-crisis leidt tot winnaars en verliezers bij retailers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *